Radio Sirena
HomeTakmičenjeNova Slađanova pesma

Nova Slađanova pesma

Nova Slađanova pesma

Sladjan Ilic, član udruzenja tekstopisaca „Lira “ iz Beograda koje vec dugi niz godina organizuje festival nove narodne muzike.

Veoma veliko je interesovanje pevača da učestvuju na ovom festialu  biraju pesme članova udruzenja. Slađanu Iliću je ovo drugo učešće na festivalu. Prvi put  bilo je  2015 godine. sa njegovim tekstom “ Ne čujem te“ koju je na maestralni način izveo Nikola Branković. Tada talentovanom tekstopiscu Slađanu Iliću nagrada je izmakla,ali zato se to ove godine nije ponovilo. Pesma „Sudbina “ koju je izveo Milivoje Djurišić osvojila je  treću nagradu za tekst i drugu nagradu za inetpretaciju.

Slađan Ilić poznatiji kao Slaćko Putar autor je mnogih ljubavnih,šaljivih i zdravičarskih tekstova , koje sa velikom pažnjom u svakom njegovom izvođenju svi prisutni slušaju. Ovaj mladi testopisac u usponu eskluzivno najavljuje uskoro svoju novu knjigu pesama.

Produkcija radija Sirene je imala tu čast da ugosti ovog mladog tekstopisca koji je prihvatio poziv da izvede par svojih šaljivih pesama za novogodišnji program koji je snimljen u prelepom ambijentu vinarije Jović.

Podeli preko:
Oceni

nenad.ilijic@yahoo.com

Bez komentara

Ostavi svoj komentar