Radio Sirena
HomeDruštvoNAISSUS CHARITY: SVI ZA ACKA

NAISSUS CHARITY: SVI ZA ACKA

NAISSUS CHARITY: SVI ZA ACKA

U subotu, 7. jula u rovovima niške Tvrđave biće održan humanitarni rejv SVI ZA ACKA. Sav prihod od karata i pića biće uplaćen za Aleksandrovo lečenje. U slučaju lošeg vremena, žurka se pomera u halu OŠ „Mika Antić“.

Publiku će u subotu zabavljati:

Lea Dobričić
Marko Milosavljević
Vladislav Rashkov
Mande
Nic Lawyer
Roots Alternative
Joy (El Jazzyra)
Spirko
Funky Junkie

Ulaznice po ceni od 500 dinara mogu se kupiti u svim winwin prodavnicama i preko sajta ddtickets.rs.

Aleksandar je rođen 05.09.1991. godine. Živi u Nišu i apsolvent je novinarstva na Filozofskom fakultetu. Bavi se sportskim novinarstvom, a najviše prati košarku i fudbal. U proteklih nekoliko godina radio je i pisao za nekoliko sportskih portala.
Sredinom aprila 2018. godine počeo je da primećuje prve simptome bolesti – blagu temperaturu, umor i bledilo. Nakon testova i analiza, postavljena je dijagnoza – akutna mijeloidna leukemija koja brzo i agresivno napada organizam.
Najveću šansu za oporavak od ove opake bolesti pruža transplatacija matičnih ćelija. Procenat uspešnosti ove intervencije u inostranstvu je veliki, ali je Aleksandru za to potrebna finansijska pomoć. Sa tim ciljem porodica i prijatelji pokrenuli su akciju prikupljanja sredstava za lečenje i tako pruže Aleksandru šansu za izlečenje i povratak normalnom načinu života.

Aleksandru možete pomoći i slanjem poruke 499 na 3030, ili uplatom na račune:

Dinarski: 160-503253-25

Devizni: 00-540-0002670.3

IBAN broj: RS35160005400002670313

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

 

Autor teksta: Jelena Đurić
Podeli preko:
Oceni

kontakt1@radio-sirena.com

Bez komentara

Ostavi svoj komentar