Radio Sirena
HomeNišIT konferencija u Nišu

IT konferencija u Nišu

IT konferencija u Nišu

Kako doći do bilo kod posla u IT industriji bez obzira na završenu školu ili stečenu diplomu, kao i o “lokalnim herojima”, koji se uspešno bave poslovima iz ove sfere, govoriće se na IT konferenciji At Niš, u subotu, 3. novembra u Banovini.

Sem toga kako naći posao u IT industriji, na konferenciji će se govoriti i o prednostima razvoja globalnog digitalnog proizvoda iz Srbije.

 

Konferencija će biti podeljena na dva dela, tokom kojih će “nastupiti” pet predavača: u prvom delu serijski IT preduzetnik Rade Joksimović i Co-Founder GrowIT, PHP Srbija Nemanja Čedomirović, dok će drugi deo konferencije biti posvećen “lokalnim herojima”.

Panel diskusijom, u kojoj će učestvovati oni koji već godinama uspešno posluju na globalnom nivou, moderiraće Srđan Radić, a učestvovaće Nenad Mladenović iz CEO Neopix-a, Miroljub Bošković iz CEO Ingsoftware-a i Aleksandar Simić iz Toptal freelancer-a.

Početak konferencije zakazan je za 11 časova, a celokupni kao i način na koji možete da se prijavite dostupan je na sajtu At Niš.

Podeli preko:
Oceni

nenad.ilijic@yahoo.com

Bez komentara

Ostavi svoj komentar