Radio Sirena
HomeDruštvoCity Games: Knjaževac domaćin četvrtfinala igara bez granica

City Games: Knjaževac domaćin četvrtfinala igara bez granica

City Games: Knjaževac domaćin četvrtfinala igara bez granica

Pripreme za organizaciju jedinstvene sportsko – zabavne manifestacije City games na bazenu Banjica privode se kraju. U saradnji sa opštinom Knjaževac, događaj organizuje Adriaevents agency iz Hrvatske. Knjaževački tim, sastavljen od najboljih sportista i sportistkinja, spreman je za ovaj izazov. Za posetioce, opština Knjaževac obezbedila je i besplatan prevoz do bazena.

U četvrtfinalu, koje se održava večeras, 16. jula, Knjaževac će za protivnike imati ekipe Negotina, Zaječara, Sokobanje, Svrljiga i Vranja. Domaći tim biće spreman za ovaj izazov, uverava Janko Ranđelović, kapiten ekipe.

“Ekipe predstavljaju svoje gradove, tako da smo i mi spremili ekipu, koja će predstavljati Knjaževac. Radi se o mladim i najsposobnijim sportistima u gradu. Gledaoce očekuje dosta plivanja, gimnastičkih elemenata, skokova u vodu, igara sa loptom, veslanja. Ekipa se sastoji od šest članova – četiti muškarca i dve devojke“.

Opština Knjaževac organizovala je za posetioce besplatan prevoz do bazena. Sa stanice kod Spomen parka, u ponedeljak, 16. jula, autobus će krenuti u 19:00 časova.

Autor teksta: Jelena Đurić
Izvor: Knjaževacinfo.rs

Podeli preko:
Oceni

kontakt1@radio-sirena.com

Bez komentara

Ostavi svoj komentar