Radio Sirena
HomeTakmičenjeAleksandar Stanković je sa svojim timom zauzeo prvo mesto

Aleksandar Stanković je sa svojim timom zauzeo prvo mesto

Aleksandar Stanković je sa svojim timom zauzeo prvo mesto

Regionalno takmičenje “Poslovni izazov”, za učenike srednjih škola sa područja istočne Srbije, organizovano je  u sredu, 14. novembra u Zaječaru. Učenik III razreda Knjaževačke gimnazije, Aleksandar Stanković je sa svojim timom zauzeo prvo mesto i plasirao se na nacionalno takmičenje.

“Poslovni izazov” je jednodnevno takmičenje  koncipirano tako da okupi oko stotinak srednjoškolaca iz različitih škola, koji su podeljeni u timove, po 4-5 učenika. U određenom vremenskom periodu timovi učenika osmišljavaju biznis ideju kao odgovor na “izazov” koji im postavlja domaćin takmičenja.Učenici osmišljavaju biznis plan i izrađuju powerpoint prezentaciju. Svaki tim ima svog biznis volontera koji je tu da svom timu pomogne savetima, predlozima i iskustvom.

Knjaževačku gimnaziju na ovom takmičenju predstavljali su učenici I razreda: Milenković Tamara, Filipović Petra,Velimirović Veljko, Matić Mihajlo, Stojanović Sara, kao i Stanković Aleksandar i Nikolić Pavle, učenici III razreda Knjaževačke gimnazije,  pod vođstvom profesora Milijana Srejića.

Učenik III1 , Stanković Aleksandar je sa svojim timom zauzeo prvo mesto i plasirao se na nacionalno takmičenje koje će se održati 22. i 23. januara 2019. godine u Beogradu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

izvor:fkms

Podeli preko:
Oceni

nenad.ilijic@yahoo.com

Bez komentara

Ostavi svoj komentar