Aleksandar Stanković je sa svojim timom zauzeo prvo mesto

Regionalno takmičenje “Poslovni izazov”, za učenike srednjih škola sa područja istočne Srbije, organizovano je  u sredu, 14. novembra u Zaječaru. Učenik III razreda Knjaževačke gimnazije, Aleksandar Stanković je sa svojim timom zauzeo prvo mesto i plasirao se na nacionalno takmičenje.

“Poslovni izazov” je jednodnevno takmičenje  koncipirano tako da okupi oko stotinak srednjoškolaca iz različitih škola, koji su podeljeni u timove, po 4-5 učenika. U određenom vremenskom periodu timovi učenika osmišljavaju biznis ideju kao odgovor na “izazov” koji im postavlja domaćin takmičenja.Učenici osmišljavaju biznis plan i izrađuju powerpoint prezentaciju. Svaki tim ima svog biznis volontera koji je tu da svom timu pomogne savetima, predlozima i iskustvom.

Knjaževačku gimnaziju na ovom takmičenju predstavljali su učenici I razreda: Milenković Tamara, Filipović Petra,Velimirović Veljko, Matić Mihajlo, Stojanović Sara, kao i Stanković Aleksandar i Nikolić Pavle, učenici III razreda Knjaževačke gimnazije,  pod vođstvom profesora Milijana Srejića.

Učenik III1 , Stanković Aleksandar je sa svojim timom zauzeo prvo mesto i plasirao se na nacionalno takmičenje koje će se održati 22. i 23. januara 2019. godine u Beogradu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

izvor:fkms

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *