Radio Sirena
HomeNišAkademsko pozorište iza kulisa

Akademsko pozorište iza kulisa

Akademsko pozorište iza kulisa

Tibina pod nazivom ‘’Akademsko pozorište iza kulisa’’ će biti održana u Deli prostoru, ulica Davidova 2, 11. maja 2018. Početak tribine zakazan je za  18 časova.Organizatori tribine su studenti Filozofskog fakulteta u Nišu sa smera Komuniciranje i odnosi s javnošću.

Cilj tribine je upoznavanje publike sa radom Akademskog pozorišta u Nišu, promocija predstojećih predstava i generalna diskusija gde će učesnici moći da postavljaju pitanja govornicima. Želimo da približimo publici trud i rad koji glumci amateri unose u svoje zanimanje, da otkrijemo šta je potrebno za organizovanje i izvođenje jedne predstave, kao i da govorimo o dosadašnjim dostignućima niškog Akademskog pozorišta. Prisutnima će se obratiti glumac i zamenik direktora Akademskog pozorišta, Petar Ščepihin, glumac i reditelj predstave ‘’Mučenici’’, Dušan Ščepihin, Miloš Unić, glumac i PR SKC-a zadužen za Akademsko pozorište i Sara Stojanović, glumica predstave ‘’Sve o ženama’’.

Pored navedenih gostiju, publika će imati priliku da čuje par reči i od Katarine Ranđelović, Anđele Tubić i Ines Iličković sa Elektronskog fakulteta, koje su zadužene za razvoj i održavanje sajta pozorišta.

Nadamo se da će ova tribina baciti svetlo na veliki trud i rad koji Akademsko pozorište svakodnevno ulaže, da će povećati interesovanje javnosti i da će publici dati uvid u to šta se zapravo odvija iza scene prilikom organizovanja jedne predstave.

Autor: Ivana Ilić

Podeli preko:
Oceni

kontakt@radio-sirena.com

Bez komentara

Ostavi svoj komentar