Radio Sirena
HomeDruštvoCITY GAMES: Ekipa iz Knjaževca plasirala se u polufinale takmičenja

CITY GAMES: Ekipa iz Knjaževca plasirala se u polufinale takmičenja

CITY GAMES: Ekipa iz Knjaževca plasirala se u polufinale takmičenja

Trijumfom u konkurenciji Svrljiga, Zaječara, Sokobanje, Vranja i Ljiga, ekipa Knjaževca plasirala se u polufinale takmičenja koje se održava u Čačku. Nacionalno finale nadmetanja sličnog nekadašnjim Igrama bez granica 22. jula na Zlatiboru.

Knjaževac je sinoć bio domaćin izuzetne sportsko-turističke manifestacije. Na bazenu Banjica održan je City games, takmičenje nalik nekadašnjim Igrama bez granica u kome su se nadmetale ekipe Svrljiga, Zaječara, Sokobanje, Vranja, Ljiga i Knjaževca.

Posle uzbudljivog i neizvesnog takmičenja, najviše uspeha imala je ekipa domaćina. U dramatičnoj završnici Knjaževčani su za nijansu bili bolji od Vranjanaca koji su završili na drugom mestu. Treća pozicija pripala je ekipi Ljiga.

Tri najbolje ekipe sa sinoćnjeg takmičenja dobile su zaslužena priznanja. Medalje su im uručili čelnici lokalnih samouprava Svrljiga, Zaječara i Knjaževca – Jelena Trifunović, Boško Ničić i Milan Đokić. Pobedom u četvrtfinalu ekipa Knjaževca stekla je pravo nastupa na polufinalu u Čačku, dok će finalno nadmetanje za Srbiju biti održano 22. jula na Zlatiboru.

Autor teksta: Jelena Đurić
Izvor: Knjaževacinfo.rs

Podeli preko:
Oceni

kontakt1@radio-sirena.com

Bez komentara

Ostavi svoj komentar